cover-boek-advocaat-van-de-waarheid-quote-newest-zwart

Thomas is een succesvolle advocaat. Na het overlijden van zijn vader, een heftige liefdesrelatie en een ontmoeting met een zwerver, besluit hij de advocatuur te verlaten. Zijn goede vriend Sam heeft samen met Luca, een Italiaanse professor, een technologie ontwikkeld die van grote betekenis kan zijn voor de mensheid. Sam ziet echter ook grote gevaren en wil de technologie daarom geheim houden. Thomas belooft hem deze taak op zich te nemen. Maar als Sam ziek wordt en Luca dood wordt aangetroffen in een hotelkamer staat Thomas er alleen voor. Hij komt in conflict met Sams ambitieuze zonen en met onzichtbare, niets ontziende en op macht beluste bedrijven. Intussen wordt de wereld overspoeld door een dodelijk en onbeheersbaar virus.

Thomas raakt verstrikt in een web van intriges en komt voor onmogelijke keuzes te staan. Kan hij het onheil keren dat zich als een donkere schaduw over hemzelf, zijn geliefden en de wereld verspreidt?

‘Advocaat van de Waarheid’ biedt een schokkend inzicht in de gevaren die de mensheid in de 21e eeuw bedreigen. De roman laat echter ook zien dat één mens het verschil kan maken, zeker als die zich laat leiden door liefde en zijn innerlijk kompas.

“Dit boek is zo geschreven dat ik het in één ruk uitgelezen heb. Omdat het
spannend was, maar ook omdat het raakt aan thema’s als waarheid en echte liefde…”

“Advocaat van de Waarheid kan zich meten met de Da Vinci Code en Het Verloren Symbool.”

“Adriaan Bos heeft met ‘Advocaat van de Waarheid’ een diepzinnig en tegelijk heel spannend boek geschreven. Een zeldzame combinatie. Het is een boek dat je in het hart raakt en aan het denken zet.”

Bestel hier deze spannende roman

Auteur Adriaan Bos biedt in zijn spannende roman een schokkend inzicht in de gevaren die de mens in de 21 eeuw bedreigen. Hij laat ook zien dat één mens het verschil kan maken, zeker als deze zich laat leiden door liefde en zijn innerlijk kompas.

Nieuwsgierig? Klik op de onderstaande button en bestel dit boek.

boek-klein